Word ik meer gedreven door het bereiken van eigen doelen of doelen van anderen?

Drijfveren test teamverband

Coachingtraject Waardengedreven aan de slag

Ben je op zoek naar een ontwikkelingsgericht traject waarbij je aan de slag wilt met het herkennen, erkennen en benutten van je eigen drijfveren? Dan is dit traject wellicht geschikt jou!  Het coachingtraject bestaat uit een zestal sessies waarin je leert te staan voor je ‘eigen waarden’ en de verschillen in drijfveren van anderen leert benutten voor gemeenschappelijk belang. 

 

Wat houdt het traject in?

5

In het coachingtraject verkrijg je allereerst inzicht in de drijfveren die je als positief en negatief beleeft in je (toekomstige) werk. Daarnaast wordt inzichtelijk waarom welke drijfveren jou energie geven en kosten. Aan de hand van jouw eigen waardenbelevingsprofiel gaan we aan de slag met de inzichtelijke kwaliteiten en valkuilen van jouw profiel. Tijdens het traject staat jouw eigen persoonlijk leiderschap centraal. Dit betekent dat we ons richten op waarom, waar en hoe je zelf invloed op kunt uitoefenen, waarbij je vanuit diverse waardensystemen leert kijken.

Het traject biedt een stevige basis in het denken vanuit de waardensystemen van prof. Clare Graves.

onderzoek naar teambuilding en samenwerking

Wat levert het traject je op?

  5

  Duur, locatie en kosten

  Het traject omvat vijf sessies van 1,5 uur en vindt plaats in de praktijk van Waardenbeleving in Apeldoorn. De kosten bedragen € 750,00 exclusief 21% BTW, inclusief de waardenbelevingstest.

  Wil je meer informatie, neem dan contact op door het invullen van het contactformulier.

  Contactformulier

  Vul onderstaand je gegevens in of neem contact op met Rob Rijk 0650 978 333.

  Verwerking persoonsgegevens

  1 + 2 =

  Secured By miniOrange