Word ik meer gedreven door
avontuur of zekerheid?

drijfveren onderzoek binnen bedrijf

          Waardenbelevingstest

De Waardenbelevingstest is gebaseerd op de waardentheorie van Graves. De test is een zorgvuldig uitgebalanceerd online meetinstrument dat zeven drijfveren meet in de huidige werkomgeving. De uitkomst laat zien welke drijfveren in welke mate motiveren en demotiveren in de werkomgeving, welke drijfveren met elkaar tot synergie leiden, welke drijfveren met elkaar op gespannen voet staan en welke drijfveren energie leveren en energie kosten in de werkomgeving.

 

Hoe werkt de test?

5

Individueel

Nadat je de test hebt aangeschaft, ontvang je een mail met gebruikersnaam en wachtwoord waarmee je kunt inloggen voor het maken van de test.
De waardenbelevingstest omvat twintig stellingen en bestaat uit twee delen. Een deel van hetgeen je als positief beleeft in werk en een deel van hetgeen je als negatief beleeft in werk. Per stelling heb je tien punten ter beschikking die je verdeelt over zeven antwoordmogelijkheden.  De test neemt ongeveer 15- 20 minuten in beslag.

Waardenbeleving-management-drives
5

Kosten

De kosten van de test bedragen € 95,00 excl. 21% BTW. Nadat je de test hebt gemaakt, wordt de uitslag verwerkt in een waardenbelevingsprofiel die je samen met het uitslagboekje ‘WAARDENSYSTEMEN GETEST” online krijgt toegezonden.

Wordt de test gemaakt in teamverband, wordt een teamprofiel opgemaakt wat inzicht verschaft over welke drijfveren meer of minder vertegenwoordigd zijn en in hoeverre dit past bij de doelstelling van het team.

Contactformulier

Vul onderstaand je gegevens in of bel mobiel met Rob Rijk 0650 978 333.

Verwerking persoonsgegevens

3 + 15 =

Secured By miniOrange