Word ik meer gedreven door analyse of het nemen van besluiten?

drijfveren onderzoek binnen bedrijf

Rob en Gerda

Rob Rijk en Gerda van Leeuwen kennen elkaar vanuit een initiatief voor trainers voor het onderzoeken van de waardensystemen van Graves in de werkcontext. Al snel bleek dat zij samen succesvol waren bij organisaties waarin teams de gelegenheid kregen te ontwikkelen. Gerda in haar authentieke rol als trainingsacteur in het omgaan met als lastig ervaren gedrag vanuit drijfveren en Rob in het verbinden van de harde (structuur) kant met de zachte (cultuur) kant. Gericht op eigenaarschap, waar nodig confronterend en altijd gericht op effectiviteit.  Beiden vinden het leuk en krijgen veel energie om met elkaar samen te werken.

 

Voorstellen

Gerda van Leeuwen

Facilitator

Gerda werkt al meer dan 30 jaar succesvol als trainer, workshopleider en acteur. Zij is als geen ander in staat theorie te vertalen naar praktische, effectieve leermiddelen of oefeningen. Ze maakt leren en ontwikkelen uitnodigend en aantrekkelijk. Dit doet ze bij voorkeur met de theorie Graves. Wat ons drijft is een rijke bron, waarmee je zowel mensen als teams en organisaties duurzaam effectief kunt laten zijn. Verbinding is het sleutelwoord. Als acteur verbindt ze de binnenkant aan de buitenkant. Als trainer verbindt ze de buitenkant aan de binnenkant.

 

 

Rob Rijk

Facilitator

Rob startte zijn dienstverlening in 1986 op het vlak van de sportpsychologie en begeleidde jarenlang topsporters en sportteams. Voor organisaties ontwikkelde hij zich naast inspirator van mind management programma’s als trainer persoonlijke- en teamontwikkeling.  Tijdens een opleidingstraject werd hij min of meer gegrepen door de drijfverentheorie van Graves. Hij werd opgeleid bij bureau Management Drives en werkte daarna bij De Boer & Ritsema Van Eck, het bureau wat het model van Spiral Dynamics in Nederland heeft geïntroduceerd. Inmiddels ondersteunt hij vele jaren individuen en teams met zijn expertise als facilitator in het gedachtengoed van Graves.

 

Contactformulier

Vul onderstaand je gegevens in of bel mobiel met Rob Rijk 0650 978 333.

Verwerking persoonsgegevens

2 + 6 =

Secured By miniOrange