Word ik meer gedreven door zingeving of het bereiken van uitdagende doelen?

Drijfveren test teamverband

Workshop Waardengedreven Samenwerken

Wat maakt dat het ene teamlid zich steeds uitgedaagd voelt tot competitie en presteren, terwijl het andere teamlid vooral gericht is op samenwerking en harmonie? Waarom neemt de één direct beslissingen, terwijl de ander eerst grondig wil analyseren? En waarom stelt de één het systeem centraal en de ander het resultaat? In deze workshop worden de ‘drives’ van de teamleden inzichtelijk gemaakt en worden tools aangereikt ‘hoe’ de samenwerking te optimaliseren, meer energie te genereren en minder energie te verspillen in werk.

5

Hoe ziet de workshop er uit?

Door middel van een interactieve audio-visuele presentatie worden de waardensystemen één voor één inzichtelijk gemaakt en wordt de invloed van de waardensystemen (drives) in de werkomgeving herkenbaar gemaakt. Daarnaast worden de persoonlijke profielen van de vooraf ingevulde online testen inzichtelijk gemaakt en met elkaar besproken. Met het team worden vervolgens ervaringsgerichte opdrachten uitgevoerd wat exact weergeeft waarom het team functioneert zoals het functioneert. De workshop biedt ruimte om specifieke situaties uit de dagelijkse praktijk te behandelen.

waardengedreven functioneren

Wat levert de workshop op?

Na deze workshop heeft het team inzicht in:

  5

  Duur, kosten en locatie

  De workshop kan afhankelijk van de doelstelling op locatie plaatsvinden in één of twee dagdelen. De kosten voor een dagdeel bedragen € 950,00 exclusief de testen voor het teamtarief van € 95,00 per test. De kosten bedragen excl. 21% BTW.

  Contactformulier

  Vul onderstaand je gegevens in of bel mobiel met Rob Rijk 0650 978 333.

  Verwerking persoonsgegevens

  4 + 10 =

  Secured By miniOrange